Call: +91 9970 341 948 | career@theintegrityglobal.com

Austinsshape International 75 views

(0)
Follow
Something About Company

A blöffölés magában foglalja a kéz erejének hamis képét, hogy megtévessze az ellenfeleket a hajtásba. De itt van a fogás sikeres blöffölés megköveteli, hogy ne csak fontolja meg a saját kártyáit, hanem megértsék, hogy az ellenfelek hogyan fogják érzékelni a blöfföt. Lépjen be a blöffölés területére, ahol az elmeolvasás izgalmas fordulatot vesz. The Dance of Bluff and Perception. Ha blöffölsz, nem csak megpróbálod meggyőzni másokat arról, hogy jobb kezed van, hanem arra törekszel, hogy megértsék, mit gondolnak rólad.

Ez a finom egyensúly a kártyák és az ellenfelek észlelését a szívverés az elme olvasás póker. Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha nem tudod legyőzni az ellenfél kezét, ha a legalacsonyabb zsetonnal rendelkezel, megnyeri a kezét. Tehát így, ez nem arról szól, hogy megverte valakit a kezével, ez arról szól, hogy a legalacsonyabb chip halom. A Razz kissé különbözik a póker többi változatától, mivel a potok mindig egyenletesen oszlanak meg a két játékos között.

Ez azt jelenti, hogy ha egy játékos A2/KK kézzel rendelkezik, akkor ő lehet a második legjobb kéz, és ezért meg kell nyernie a kezét. Kezek rangsorolása Razz. Azonban, mivel a pot egyenletesen oszlik meg a két játékos között, elveszíti a potot, függetlenül attól, hogy legyőzi-e az ellenfelét. A győztes kezét először kifizetik. Ez az extra kártya nagy különbséget jelenthet, de ha megtanulod elemezni a kezedet, miközben vakon játszol, majdnem minden kézben a tetejére kerülsz.

Ha csak két játékos maradt, az osztó további kártyát oszt ki az osztó kezébe. A Texas Hold’em játékot játékosonként öt kártyával játsszák (vagy játékosonként két kártyával, ha rövid kézzel játszik), és minden körben két kártyát osztanak ki. Intuíció: A szívverés az elme olvasása. Ez az összes megfigyelésed, elemzésed és olvasmányod csúcspontja, amely mélyreható megértéssé egyesül.

Az intuíció, amelyet gyakran úgy írnak le, mint egy bélérzékelést vagy egy csengést, kulcsfontosságú szerepet játszik az elme olvasásában. Az intuíció olyan, pokerkezek.com mint egy iránytű, amely a póker döntések labirintusán keresztül vezet. Ez az oka annak, hogy egyes játékosok úgy tűnik, hogy rendelkeznek egy furcsa képesség, hogy a megfelelő hívásokat még a hiányában konkrét bizonyítékok.

Amellett, hogy a blöffölés, van egy másik típusú aktív stratégia, hogy lehet használni a póker. Amikor a jelek azt mutatják, hogy az ellenfél nem blöfföl, eldöntheti, hogy hívja-e a blöfföt. Felemelés és hajtás: A helyes döntés meghozatala. Ez az úgynevezett ’emelés és hajtás’. Míg sok tényező hozzájárul a sikerhez a pókerben, az esélyek megértésétől a stratégiai bluffok készítéséig, az ellenfelek gondolatainak és szándékainak megfejtési képessége gyakran a kezdő és a tapasztalt játékos közötti igazi különbségtétel.

Office Photos
*

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

This company has no active jobs

Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Full Address Thane
  • Location 9 Maes Pandy
  • Industry Tisa Limited
Contact Us

A place for premium and assured jobs …

 

5707 8033

Contact Us

The Integrity Global

career@theintergrityglobal.com
Mob – +91 9970 341 948

Open chat
Need Help...!
Hello, How can i help you...